Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
Egyedi ajándékötletek karácsonyra
Tároló egyedi üvegdíszítéssel Biliárdasztal
Egyedi üvegdíszítésű tároló, melyet sok helyiségben praktikusan használhat az ajándékozott. Férfi szeretteink biztosan elájulnak egy ilyen csodás biliárdasztaltól
Festett asztal Gyermekbútor
Angol stílusú festett asztal akár a dolgozó szoba dísze is lehet, de társalgókba is kiváló. Egyedi igények alapján készített gyermekbútor a gyermekes családoknak. Elrejti a sok apróságot.
Akváriumasztal Éjjeliszekrény
A hobbija oldaláról is megközelíthetjük az ajándékozottat. Például egy ilyen egyedi cseresznyéből készült akváriumasztallal, melyet díszlapok tesznek különlegessé. Ha valami kisebb bútorban ondolkodunk, itt ez a furnérozott dióból készült éjjeliszekrény klasszikus stílusban. A három fiók praktikus tároló.
Fésülködő asztal Tároló
Nőknek hasznos és stílusos ajándék ez a korabeli tervek alapján készült fésülködő asztalka. Fehérre festett alapját arany díszítéssel dobtuk föl. A fésülködő asztal párja ez a hasonló stílusban készült tároló, melyet előszobába vagy akár a nappaliba is elhelyezhetünk.
Kis asztalka Dohányzóasztal
Stílusos cseresznyefából készített asztalka, melyet intarzia díszít a tetején. Kis fiókocskáját kihasználhatjuk tároláshoz. Ha biztosra akarunk menni, akkor egy dohányzóasztal tuti tipp. Ennek mindenki örül, mert egyedi és stílusos. A dobogó részt még tárolásra is alkalmas
Fiókos szekrény  
És az egyedi elképzelések közt is különleges ez a kis kör alakú tároló két fiókkal.  
   
   
Dec 5, 2011
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu