Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák

TERVEZÉS

Ön tudja, mire lenne szüksége, mi pedig azt, hogyan lehet a leggazdaságosabban megoldani. Csak föl kell vázolnia a bútor funkcióját, stílusát és mi megtervezzük. Munkánk során általában olyan megoldásokhoz kérik kollégáink segítségét, amit nem kapni meg az áruházakban. Az, hogy egy életen át vagy legalábbis hosszú időn keresztül segítse életünket a kifizetett bútordarab, át kell gondolnunk néhány szempontot:

  1. mi lesz a funkciója?: egyszerűnek tűnik a válasz pedig nem az. Például, ha ágyat szeretnénk készíttetni, akkor tisztáznunk kell, hogy szeretnénk-e az ágyneműt eltenni, mert akkor kell ágyneműtartó. Esetleg szeretnénk-e beépített éjjeliszekrényt vagy rejtett világítást? Ha fürdőszobaszekrény, akkor mit tárolunk benne? Törülközőknek elég ha polcos, de a sminkszerek már részletezőbb belső kialakítást igényelnek. Persze mindent be lehet dobálni egyetlen fiókba, de nem jobb a sminkelés, ha csoportosítani tudjuk a rúzsokat, szemhéjfestékeket?
  2. meglévő bútorokhoz csatlakozik új bútorunk?: ha a lakberendezés már elkezdődött és csak kiegészítő bútort gyártatunk, akkor semmi esetre se térjünk el a többitől, hacsak nem a ház kiemelt pontjává kívánjuk tenni. Ha viszont a lakberendezés még el sem kezdődött, akkor álmodjuk meg, hogy melyik stílusú és színű enteriőr áll hozzánk a legközelebb.
  3. egy életen át szolgáljon minket?: ha szeretnénk, hogy bútorunk időtálló legyen, akkor kérjük szétszerelhetővé, hogy esetleges költözéskor is biztonságosan tudjuk szállítani.

Tervezőink igényfelmérő beszélgetéseken keresztül ismerik meg az Ön személyes elképzeléseit, igényeit. Ezek alapján, gondos előkészítés és többszöri egyeztetést követően, pár napon belül, elkészítünk egy vázlatot, mely egyben az árajánlat is. Önnel szorosan együttműködve készítjük el a méretarányos rajzot, mely a kivitelezés alapjául szolgál.

Minden tisztázandó kérdésben szívesen segítenek kollégáink. Ne riasszák el a feladatok bonyolultságai, hiszen az alkotás mindig nehezebb, mint a választás. Az Atico Kft. azért dolgozik, hogy az Ön döntéseit megkönnyítse és segítse a választást.


Gondos tervezői munka Gondos tervezői munka

Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu