Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
TREND SZÍNEK

színes székekHódít a türkiz és alapvetően a színeké a főszerep. A pasztell hódításának vége, a dinamizmus vette át a helyét. Természetesen minden színválasztást a stílus határoz meg, hogy milyennek álmodtuk meg a teret, melyet berendezni szeretnénk, így egy domináns fa bútorok mellett gondolni kell a barna uralkodó jelenlétére.

Viszont téves elképzelés, hogy egy mély dió vagy égő mahagóni bútor csak sárga és narancs színekkel párosítható. Remekül illenek hozzá a padlizsán, fűzöld vagy vörös árnyalatok.

plüs ülőkékSzíneink kiválasztásánál mindig tartsuk szem előtt a funkciót, melyet a helyiség betölt és szakítsunk a sablonokkal, hogy a fürdő csak kék lehet, a nappali csak narancs, és a háló csak barna illetve vörös.

Bánhatunk merészen a színekkel, hiszen naponta befolyásolják életünket. Az erőteljes színek használatánál egyetlen fontos szabály létezik: keveset adagoljunk belőle, nehogy nyomasztó legyen. Egy-egy domináns színű fal és az árnyalat visszaköszönhet a díszpárnákon, kiegészítőkön. Így egységes, összehangolt és stílusos lehet otthonunk, melyben nemcsak élni lesz felemelő, de mutogatni is érdemes lesz majd.

 

 

Thu Jul 01 06:49:00 CEST 2010
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu