Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
TREND SZÍNEK

színes székekHódít a türkiz és alapvetően a színeké a főszerep. A pasztell hódításának vége, a dinamizmus vette át a helyét. Természetesen minden színválasztást a stílus határoz meg, hogy milyennek álmodtuk meg a teret, melyet berendezni szeretnénk, így egy domináns fa bútorok mellett gondolni kell a barna uralkodó jelenlétére.

Viszont téves elképzelés, hogy egy mély dió vagy égő mahagóni bútor csak sárga és narancs színekkel párosítható. Remekül illenek hozzá a padlizsán, fűzöld vagy vörös árnyalatok.

plüs ülőkékSzíneink kiválasztásánál mindig tartsuk szem előtt a funkciót, melyet a helyiség betölt és szakítsunk a sablonokkal, hogy a fürdő csak kék lehet, a nappali csak narancs, és a háló csak barna illetve vörös.

Bánhatunk merészen a színekkel, hiszen naponta befolyásolják életünket. Az erőteljes színek használatánál egyetlen fontos szabály létezik: keveset adagoljunk belőle, nehogy nyomasztó legyen. Egy-egy domináns színű fal és az árnyalat visszaköszönhet a díszpárnákon, kiegészítőkön. Így egységes, összehangolt és stílusos lehet otthonunk, melyben nemcsak élni lesz felemelő, de mutogatni is érdemes lesz majd.

 

 

Jul 1, 2010
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu