Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
Divatszínek 2011-ben

2011 divatszíne a barna és árnyalataiA barna rengeteg árnyalatával dolgozhatunk, a siker biztosan garantált. Nincs még egy ilyen sokoldalú szín. A csokoládébarnától a drappig minden árnyalata biztonságosan használható.

Az idei évben erőteljesebb szerephez jut a lakberendezésben. Használatával nem csak falainkat festhetjük le árnyalataival, hanem újra fő szerepet kapnak a fából készült bútorok is.

Ebből következik, hogy csökken a divatban a festett bútorok dominanciája, visszatérünk a fa természetes szépségéhez. Ez az alapanyag páratlan színváltozatosságot kínál a felhasználóknak, talán ezért is örök divat és bár néha csökken ereje, azért újra és újra visszatér, hogy átvegye az uralmat otthonaink ízlésvilága felett.

Törekedjünk arra, hogy lehetőség szerint csak pár árnyalatot használjunk. 2011_divatszinekBátran kombinálhatjuk az erős, mély árnyalatokat és világos színekkel. Akár falszakaszonként is kiemelhetünk egy-két felületet dióbarnával, míg a helyiség többi fala földimogyoró barna.

Bútorainkhoz használjunk megfelelő kiegészítőket, barna vázákat, fatányérokat, képkereteket. Bútoraink készülhetnek narancsos cseresznyéből, drapp kőrisből vagy akár kávés amerikai dióból. Hosszú életű és szép bútorokat kapunk, bármilyen alapanyagot is választunk.

Jan 17, 2011
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu