Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
Egyedi megoldások fából

Egyedi ülőkeFa alapanyagot nem csak ágykerethez, szekrénysorhoz vagy gardróbhoz használhatunk föl. Apró bútorainkat stílusossá és, ami a legfontosabb egyedivé tehetjük. Álmodjunk meg egy különleges bútort és szakember segítségével kivitelezzük.

 

Öröm lesz rá nézni, hiszen szellemi termékünk testet öltött tárgya lesz, melyre büszkék lehetünk. Szolgáltatásokkal teli világunkban az alkotás különleges élmény, és ha már úgyis szükségünk van egy-két használati tárgyra, hát fordítsuk minél inkább hasznunkra. Igazi varázslatos élmény lesz.

 

Lakberendezés elsődleges szabálya a stílus. Mindegy, melyiket választjuk, de az a legközelebb álljon személyiségünkhöz. És, ha valaki szereti a természet adta kincseket, akkor a fában mindent megtalál, amire vágyik.

 

Egyedi konyhapultA fa végtelen lehetőségét bizonyítja, hogy nem csak bútorok megvalósításra alkalmas, hanem dekorációk sokaságát is nyújtja. Különleges vesszők vázában vagy padlóvázában önmagában is közelebb hozza otthonunkba és szívünkbe a természetet. Ezen kívül sokféleképpen dekorálhatunk a fa szépségével. 

Mar 28, 2012
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu