Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
Tudatos tárolás I. - Az előszoba

Az előszoba egy több szempontból is "problémás" terület. A fő gondot a hely szűkössége adja. Ebbe a helyiségbe lépünk be először, ebből kifolyólag ez adja az első képet, az első benyomást otthonunkról. A nagyon zsúfolt, rendezetlen előszoba rossz benyomást kelt, így elődleges feladat a praktikus tárolás megoldása.

Beépített előszoba bútor
Teljesen beépített előszoba bútor
Prakitkus bútor szűk helyekre
Bútorkombináció kis helyekre
Antik előszobafal
Antik utánzatú előszobafal

 

Viszont túl sok mindent kell elrejteni ebben a kis térben. Évszakokhoz illő cipők, kabátok, táskák. Ezek az általánosan előszobában tárolt holmik. De minden ruhadarabból jó pár akad egy normális családban. Téli és átmeneti kabátok sokaságán túl a papucsig és csízmáig, ott a rengeted táska alkalomra, munkába vagy utazáshoz. Mind-mind helyigényes darab. Jól átgondolt és megtervezett bútorokkal azonban megoldható a szűk tér és a sok tárolnivaló gondja.

 

Kiemelt fontosságú a pontos mérés. Mérjük föl, hogy hová tudunk úgy bútort helyezni, hogy az ne szűkítse az amúgy is kis teret. Nyugodtan tervezzünk bútort a padlótól a mennyezetig. A gardróbszekrény mélységével tudunk nagyobb helyet elérni. Inkább fölfelé építkezzünk, mint lefelé. A felső szekrényekben elrejthetjük azokat a holmikat, melyeket nem használunk minden nap, például az utazóbőröndöket vagy a nem szezonális cipőket, kabátokat.

 

Válasszunk világos színt, mert a sötét bútor szűkíti a teret. A dekorációval csínján bánjunk. Inkább praktikus darabokat válasszunk ide, ami egyben szép is. Lehet esernyőtartó, tükör, vagy kis bútor az apróságoknak.

Ne feledkezzünk meg a kulcsos szekrénykéről sem.

Aug 16, 2011
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu