Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
A hintaszék

A hintaszék valahogy nem illik az új évezredbe abban az értelemben, hogy ha bútorvásárlásra indulunk, vagy legalábbis tervezzük, akkor nincs a listán egy hintaszék. Természetesen egy szűk erkélyen nehezen kapna helyet, de még a kertes házak tulajdonosai sem szerepeltetik álmaik tárgyai között. Pedig nagyszerű emberi találmány ez is.

 

Talán majd nyugdíjas éveinkre beszerzünk egyet- gondolják sokan. De egy csendes tavaszi napon, a teraszon figyelni a természet ébredését, egy bögre kávéval kezünkben, hintaszékben...kicsit olyan érzés lehet, mint közelebb kerülni azokhoz a dolgokhoz, amelyek valójában fontosak. Kiszakadni a rohanásból és kis időt hintázva, álmodozva tölteni új célokat nyithat meg, sőt a napi problémákat is más megvilágításba helyezheti.

 

Ha valakit mégis elriaszt a hintaszékek antik stílusa, akkor jó hírem van: nagyon sok mai tervezőt ihletett meg ez az elfelejtett bútor. Színesek és trendik, minimalisták és egyszerűek is vannak szép számmal. Reméljük, nem vész a múltba végérvényesen a hintaszék és a mai modern ember épp úgy fölfedezi majd magának, mint korábban.

Hintaszék
 Világos, egyszerű vonalvezetésű hintaszék
hintaszek
 Klasszikus hintaszék
Hintaszék
 Antik hintaszék
hintaszek
 Antik hintaszék
 

 

Thu Apr 26 12:41:00 CEST 2012
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu