Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
A hintaszék

A hintaszék valahogy nem illik az új évezredbe abban az értelemben, hogy ha bútorvásárlásra indulunk, vagy legalábbis tervezzük, akkor nincs a listán egy hintaszék. Természetesen egy szűk erkélyen nehezen kapna helyet, de még a kertes házak tulajdonosai sem szerepeltetik álmaik tárgyai között. Pedig nagyszerű emberi találmány ez is.

 

Talán majd nyugdíjas éveinkre beszerzünk egyet- gondolják sokan. De egy csendes tavaszi napon, a teraszon figyelni a természet ébredését, egy bögre kávéval kezünkben, hintaszékben...kicsit olyan érzés lehet, mint közelebb kerülni azokhoz a dolgokhoz, amelyek valójában fontosak. Kiszakadni a rohanásból és kis időt hintázva, álmodozva tölteni új célokat nyithat meg, sőt a napi problémákat is más megvilágításba helyezheti.

 

Ha valakit mégis elriaszt a hintaszékek antik stílusa, akkor jó hírem van: nagyon sok mai tervezőt ihletett meg ez az elfelejtett bútor. Színesek és trendik, minimalisták és egyszerűek is vannak szép számmal. Reméljük, nem vész a múltba végérvényesen a hintaszék és a mai modern ember épp úgy fölfedezi majd magának, mint korábban.

Hintaszék
 Világos, egyszerű vonalvezetésű hintaszék
hintaszek
 Klasszikus hintaszék
Hintaszék
 Antik hintaszék
hintaszek
 Antik hintaszék
 

 

Apr 26, 2012
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu