Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
Dolgozni kényelmesen

Azok, akik "otthon" érzik magukat irodájukben, sokkal kedélyesebben állnak a munkához, ezáltal teljesítményük is pozitívabb lesz. Berendezés előtt vegyük sorra, mi mindennek kell megfelelnie az irodának. Mi a cég tevékenységi köre? Más kellékel és bútorok szükségesek egy ügyfélszolgálati helyiségbe, mint egy könyvelésre vagy ügyintézésre. A főszereplő mindig az asztal, ezért kényelmes és praktikus bútort tervezzünk, sok fiókkal, polcokkal, hogy kezünk ügyében legyenek alegfontosabb kellékeink.

Biztosan szükség lesz nyomtatóra, scannerre, telefonra. Ezeknek is készítsük el a helyet, lehetőleg olyat, hogytárolóként funkcionáljon, ahová az eszközök kellékeit elrejthetjük, mint például a papírok, patronok. Ezek jó, ha elzárhatók, akkor nem zavarnak minket vendégeink fogadásában.

Ügyfélszolgálati pult

Nagyon fontos a világítás. A legjobb természetesen a napfény, de munkahelyről lévén szó, tervezzük be az eészséges mesterséges fényforrásokat is, amik nem rongálják szemünket.

Ne felejtsük el, hogy fénnyel kiemelhetjük cégünk tevékenyégi körét is. Például ledvilágítással, ami jelenleg a legköltséghatékonyabb fényforrás.

És végezetül dobjuk föl az irpdát némi díszítő elemmel. Legjobb a növény, serkentően hat és szép. De egy szép dohányzóasztal, kanapé is emeli irodánk fényét, barátságosabbá teszi a hangulatot.

Jul 24, 2011
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu