Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
Őszi hangulatban
Őszi dekorációs kelléka dísztök Legkézenfekvőbb díszítő elem a dísztök. Könnyen beszerezhető és sok érdekes formában kapható olcsó dekoráció. Tálra rendezve a dohányzóasztalon vagy az étkezőasztalon máris őszi hangulatot csempésztünk a helyiségbe.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Némi kézügyességet is igényelnek a koszorúk. Szintén gazdaságos dekorációs forma főleg, ha az alapanyagokat magunk gyűjtjük be egy-egy kirándulás során.

A bogyók, termések és színes levelek egy koszorú sablonra rögzíthetők és ajtókat, ablakokat díszíthetünk velük. Kellemes, barátságos hangulatot árasztanak.

A sokoldalú gsztenye Szintén könnyen beszerezhető a népszerű a gesztenye és a makk. A termésekből készült figurák és szobrocskák készítésébe az egész családot bevonhatjuk, ezzel pedig kreativitásra nevelhetjük gyermekeinket azon kívül persze, hogy egy meghitt, közös családi esemény is kerekedhet belőle.

 

 

 

 

 

 

 

 

Már nagyobb kézügyességet igényel, de nem ördöngös dolog a falevelekből készült falikép. A sok színes falevelet kreativitásunk által megálmodott módon vakkeretre rögzített vászonra ragaszthatjuk.

Kiegészítésképpen jöhetnek a teríték kellékei, mint a díszes szalvéta, vagy őszi szalvétagyűrű, esetleg őszi mintás asztalterítő. Az gyertyaláng gyakorlatilag elengedhetetlen kellék a hideg hónapokban, az őszi mintás mécsestartók melegséget árasztanak. A bátrabbak, lecserélhetik a díszpárnákat és függönyöket is az évszaknak megfelelően.

Tue Oct 18 09:15:00 CEST 2011
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu