Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
Pihentető színek a hálószobában

Ahogyan otthonunk minden helyiségét a stílus határoz meg, úgy hálószobánk kinézetét is lakásunk többi részéhez kell igazítanunk ahhoz, hogy egységes és ízléses képet kapjunk.

A hálószoba kialakításakor figyelembe kell venni egy-két olyan szempontot, melyet a többi helyiségnél nem szükséges. A hálószoba pihenésre szolgál és ez a tény meghatározza a berendezéskor felhasználandó eszközöket. A legalapvetőbb bútorokon és kiegészítőkön kívül ne halmozzuk a tárgyakat, mert a tárgyak elhelyezése és rendben tartása munkát igényel. A munka pedig ellentétes a pihenéssel. Például lehetőség szerint a gardróbszekrényt ne a hálószobában helyezzük el, mert a ruhák hajtogatása, átrendezése stb. megöli hálónk "pihenősziget" hangulatát.

Bármekkora is legyen ez a helyiség egy hatalmas és kényelmes ágy, éjjeliszekrény és esetleg egy kis tároló vagy fésülködőasztal bőven elég ahhoz, hogy kiszolgálja minden igényünket.

Színeinket is gondosan válasszuk meg, hiszen hangulatfestő hatásuk erősen befolyásolja érzetünket, kedvünket. A most divatos barnák és árnyalataik biztos választást nyújtanak, de ez nem azt jelenti, hogy nem kísérletezhetünk más színekkel. Alapvetően elmondható, hogy érdemes kerülni a piros és narancsos színeket, mert ezek dinamikusak és nem pihentetőek.A kevés bútor nyugatató hatást kelt

Nem jó választás a lila és kék sem, mert hideg érzetet adnak. A sötét színeket csak foltokban használjuk, világos színekkel növelhetjük térérzetünk szabadságát és nem lesz fojtogató érzésünk még egy kis helyiségben sem.

A legjobb megoldás, ha arányosan keverjük a sötét és világos árnyalatokat.

Jan 17, 2011
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu