Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák
Tavaszi dekoráció

HóvirágA tavaszi dekoráció a kreativitás melegágya. Színek terén alig van megkötés és a formák tárháza is nyitva áll a dekorálók előtt.

 

Kezdjük a színekkel. Gyakorlatilag bármit lehet. Megfelelő arányban még a sötét színek is harmonikusak lehetnek. A sárga, piros, zöld, kék alapszínek a tavaszi dekorálásban. El kell döntenünk, hogy sokszínű összhangot szeretnénk vagy csak 1-2 színnel varázsolnánk újjá otthonunkat.

 

A formák terén a természet motívumai kapnak elsődleges szerepet. Pontosan azok, amikről a tavasz eszünkbe jut. Virágok, méhek, pillangók és madarak. De beleférnek a kacsok, indák, fák is.

 

Előkerülhetnek végre a vázák sok szép tavaszi virággal, mint a játszin, hóvirág, ibolya. Ha még nem elérhetőek  vágott formában, akkor biztosan találunk az igazihoz hasonlatos művirágokat is az áruházakban. A lakástextileket is könnyen és gyorsan le lehet cserélni tavaszi hangulatúra. Díszpárnák, függönyök, törülközők. Egy-egy helyiségben már ezek átalakítása is elég a friss hangulathoz.Egy csésze tea

 

Az étkezőasztalra pedig kerülhet virágmintás reggeliző készlet és egy csokor virág. Szemet-lelket gyönyörködtetni fogja.

Mar 5, 2012
Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu