Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák

SZERZŐI JOGOK

Az atico domain-en található oldalak az Atico Kft. szellemi tulajdonát képezik. Azzal, hogy belép az Atico honlapjára, vagy a hozzátartozó, kapcsolódó oldalak bármelyikébe, elfogadja az alábbiakat még akkor is, ha csak látogató és nem regisztrált felhasználója rendszerünknek!
A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Amennyiben a jogsértés az Atico Kft. tudomására jut, kéri annak azonnali megszűnését, és eljárást indít kárának megtérítéséért! A weboldalon található valamennyi információ, adat, valamint minden, az üzemeltető által készített és megjelentetett, publikált anyag az üzemeltető tulajdonát képezi. Bármilyen másodlagos terjesztésük, vagy publikálásuk kizárólag az üzemeltető előzetes engedélyével történhet.

Az Atico Kft. mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért. A webhely legtöbb lapját úgy is meglátogathatja, hogy nem ad meg magáról semmiféle információt. A kért szolgáltatások biztosításához egyes esetekben azonban szükség van bizonyos adatokra, amelyek tárolását és felhasználási módját ez a dokumentum hivatott ismertetni.
Az Atico Kft. webhelye csak azokat a személyi adatokat gyűjti össze, amelyeket Ön kifejezetten és önként bocsát rendelkezésünkre. A személyi adatok olyan információk, melyek segítségével azonosítható az adott felhasználó. Ilyen adat például a név, a telefonszám és az e-mail cím. Az Atico Kft. valamennyi weblapján pontos tájékoztatást kap arról, hogy milyen adatokra van szükség.

Az Atico Kft. webhelye a kérdések és javaslatok beküldésekor a teljes név, az e-mail cím vagy más elérhetőségi adat megadását kéri, kizárólag azért, hogy szükség esetén tudathassa Önnel a választ.

A honlap az Atico Kft. tulajdona © Minden jog fenntartva 2010


Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu