Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák

TÖRTÉNETÜNK

Az Atico Bútorgyártó Műhely 1997-ben alakult. A kivágott fa hozzáértői kezekbe kerülve újjáéled, megkezdi végső útját, és az ember környezetében tovább él. Az egyedi igények és elképzelések megvalósítását, alapos szakértelemmel rendelkező, asztalos gárda végzi.

A céget Bánkszky Attila faipari üzemmérnök alapította. Szakmai tapasztalatát asztalosként kezdte. Hogy miért fontos, hogy cégvezetőként értsen a legalapvetőbb munkákhoz? A szakértelem miatt, minden munkafolyamatot elsajátított, így adhat csak kimagaslóan pontos tájékoztatást megrendelőinek.
Beosztottként elhivatott volt szakmája iránt és nem csupán elvégezte aznapi feladatit, hanem figyelt és tanult mindazoktól, akik akkor magasabb hozzáértéssel rendelkeztek.
Tudásának hátterével tudott egy szakmailag megalapozott, tőkeerős céget alapítani és fenntartani már 13 éve.
Kollégáit is gondosan válogatja, mert a rossz kivitelezés vevői elégedetlenséggel jár, és ezt a luxust nem engedi meg cégének.
 
Az Atico Műhelyben, egyedi, kézi, munkaigényes bútorok készítése folyik, mester emberek által. Egyedi megjelenést, egyéniségéhez illő berendezést, elképzeléseinek megvalósítását kínáljuk Önnek. Bútorainkat profi minőségben, elérhető árakon és egyedi igényeknek megfelelően készítjük.

Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu