Bemutatkozás
Történet
Munkaterületeink
Céljaink
Atico Klub
Hírlevél
Ajánlatkérés
Elérhetőségek
 
 
 
 
TERMÉKEINK
Előszoba
Konyha
Étkező
Hálószoba
Nappali
Dolgozó
Fürdő
Ajtók
Belső terek
Egyéb munkák

MUNKATERÜLETEINK

Tudjuk mekkora a konkurenciaharc ebben az iparágban is. A felsorakoztatott hivalkodó referenciák helyett mi a minőségben és szolgáltatásokban hiszünk. És minket igazol 13 év, melyet nagyobb hullámvölgyek nélkül tudhatunk magunkénak. Nem vagyunk asztalosműhely, noha kollégáink bútorasztalosok. Komplett szolgáltatást nyújtunk és több éves tapasztalattal segítjük vevőinket.

Megrendelőink megtisztelnek minket azzal, hogy bepillantást nyerhetünk személyiségükbe, magánszférájukba otthonukat körülvevő bútoraikon keresztül. Szeretnénk ezt azzal meghálálni, hogy térszervezési, kivitelezési és gazdasági tanácsokat és ötleteket adunk. Ha egy bútor vagy lépcső megoldható olcsóbb alapanyagból, akkor nem erőltetünk rá senkire drága faanyagot csak azért, hogy nagyobb nyereséghez jussunk. Tudjuk, ha kiérdemeljük bizalmát a jövőben is szívesen fordul hozzánk és jóhírünket viszi a nagyvilágban. Ez pedig felbecsülhetetlen érték.
  Miben tudunk a segítségére lenni?
  •  térszervezési megoldások: a bútor az adott tér része. Belsőépítészeti megoldásokkal segíthetjük elképzeléseinek megvalósítását
  •  lakberendezési megoldások: a stílusok és színek összehangolásában segítségére lehetünk. Például lehet, hogy az Ön által kiválasztott lépcső stílusa nem illik a többi bútorhoz. Tanáccsal szolgálhatunk és Önön múlik, hogy él-e vele vagy sem.
  •  minőségi megoldások: a fa sokféle lehet, időtállósága és funkciója befolyásolja a bútor alapanyagát. Ha megismerjük a funkciót, javaslatot tudunk tenni a legoptimálisabb kivitelezésre.
  • gazdasági megoldások: a drágább nem feltétlenül a legjobb, már ami a funkciót illeti. Ha csak alkalmi bútort szeretne, nem kell tömörfát alkalmazni. Felületkezelés a helyiségtől függ, ahová a bútort szeretné. A felületkezelési eljárásokra is több lehetőséget kínálunk, hogy Ön választhasson a megoldások közül.

Adatvédelem   Viszonteladók
Atico Faipari Szolgáltató Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel./Fax.: +36 (1) 260-2864
Mobil: +36 (20) 9628-701
E-mail cím: a t i c o (k u k a c) a t i c o (p o n t) h u
Web: www.atico.hu